Prijatelji za Miloša!

Odigran humanitarni meč

Prijatelji za Miloša!

M. Šljivak

Večeras je u Lukavici odigrana humanitarna utakmica između fudbalskih asova i veterana Slavije.

Povod je bio mladi golman tima iz Lukavice Miloš Božović, koji se beć dugo bori za život, nakon teške povrede glave 2014. godine u utakmici između Slavije i Zvijezde.

Miloš se još uvijek nalazi u komi. Nada u njegovo buđenje još živi, a akcijom koja je pokrenuta pokušaće se prikupiti neophodna sredstva za Miloša.

Veliki broj zvijezda se okupio večeras, a pored poznatih imena na tribinama, na terenu su se našli.

Dragan Škrba, Adnan Gušo, Zijo Švrakić, Bojan Jamina, Almir Turković, Vlatko Glavaš, Vedin Musić, Almir Hurić, Zoran Šumar, Darko Nestorović, Senad Repuh, Senad Merdanović, Adnan Pločo, Mirza Varešanović, Muhamed Konjić, Milomir Odović, Refik Šabanadžović, Esad Ibrahimović, Samir Mlačo, Elvir Bolić, Slaviša Vukičević, Edin Ćurić, Mirsad Fazlagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi