Pušara: Vjerujem da možemo do trijumfa

Fudbaler Slavije pred meč s Borcom iz Šamca

Pušara: Vjerujem da možemo do trijumfa

D. Vejo

Ekipa Slavije iz I. Sarajeva po prvi put ove sezone odigrat će meč šampionata Srpske na svom "novom" terenu.

Protivnik u četvrtom kolu biti će im ekipa Borca iz Šamca. Zbog crvenog kartona iz prošlog kola, u timu plavo-bijelih neće biti štopera Mladena Lemeza, pa će njegovo mjesto po svemu sudeći zauzeti mladi Aleksandar Pušara. Igrač zadnje linije terena kako kaže nada se čitavom plijenu.

"Vjerujem u svoje saigrače, te se nadam da možemo dogovoriti izazovu i ostvariti prvu pobjedu koja nam je prijeko potrebna", zakljiučio je za medije Pušara.

Tim iz I. Sarajeva na klupi će predvoditi pomoćni trener, iz razlog što je šefa struke Branislava Berjana zadesila porodična tragedija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi