Radoslav Aleksić prvo pojačanje Travnika?

Trojica juniora priključena prvoj ekipi

Radoslav Aleksić prvo pojačanje Travnika?

D. Kurbegović

Nogometaši Travnika u srijedu su počeli sa pripremama za nastavak sezone. Prozivku igrača izvršio je Šef stručnog štaba Husnija Arapović , koji je igračima predstavio plan priprema za proljetni dio sezone.

Kada je u pitanju igrački kadar, kostur ekipe ostao je na okupu, a klub su napustili Helvida, Adriano, Burazor, Mahović i Gavrić. Novost je da su prvoj ekipi priključena i tri juniora.

Riječ je o juniorskom reprezentativcu naše zemlje Selminu Đogić , te Imrahu Vihrić i Hrustanu Kadrić, oni će obaviti pripreme s ekipom, te će se pokušati nametnuti treneru Arapoviću i eventualno izboriti mjesto u rosteru Travnika.

Kako saznaje naš portal, prvo pojačanje kluba s Pirote mogao bi biti Radoslav Aleksić 28-godišnji defanzivac, kojem je posljednji klub bio Zrinjski iz Mostara, Aleksić bi trebao u odbrani nadomjestiti odlazak Armina Helvide na Gibraltar.

Kako je na prozivci i najavio prvi čovjek kluba Nihad Selimović, Travnik će dovesti još par iskusnih i provjerenih igrača, kako se ne bi desilo da i ove sezone strahuju za opstanak u ligi do zadnjeg kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.