Radovanović do kraja sezone u Zvijezdi

Bivši fudbaler Željezničara

Radovanović do kraja sezone u Zvijezdi

Mirko Radovanović u drugom dijelu sezone nosit će dres Zvijezde iz Gradačca. 

Bivši fudbaler Željezničara danas je potpisao ugovor do kraja sezone, a najzaslužniji za njegov dolazak na Banja Ilidžu je trener Petar Šegrt. 

"Upravo smo dogovorili sve. Zadovoljan sam, ali želim istaći da sam u Zvijezdu došao isključivo zbog trenera. Čuo sam dosta toga pozitivnog o ovom timu i vjerujem da ćemo izboriti opstanak, te u Kupu daleko dogurati", kazao je Radovanović za SportSport.ba, te dodao:

"Prije dolaska u Zvijezdu imao sam nekih kombinacija i za inostranstvo, ali nisam htio da rizikujem i odlučio sam se na dolazak u Zvijezdu. Ja sam za vrijeme igranja u BiH, tačnije u Željezničaru, doživio mnogo lijepih trenutaka i moram priznati da se jako čudno osjećam", riječi su Radovanovića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Željezničara, ovaj 28-godišnji srbijanski internacionalac još je igrao za Trenčin, Požarevac, Mladost Lučani, Borac Čačak, Smederevo, Radnički, Petrovac i finski Oulun. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.