Radović: I novi remi bio bi po mjeri

Trener Slavije priželjkuje pobjedu, ali

Radović: I novi remi bio bi po mjeri

Tri utakmice i tri remija, učinak je koji su u taboru Slavije ocjenili kao uspješan. Tim iz Istočnog Sarajeva je kao domaćin po bod osvojio protiv Zrinjskog i Željezničara, a na jedinom do sad gostovanju u Bijeljini mreže su mirovale.

Uoči gostovanja Vitezu u ovom klubu žele konačno upisati prva tri boda. U timu neće biti Duška Radosavljevića koji ima tri žuta kartona.

„Šteta je što neće biti Radosavljevića koji je dobro odigrao u proteklim utakmicama, ali na nama je da pronađemo adekvatnu zamjenu. Idemo u Vitez da se nadigravamo i smatram da imamo kvalitet da se i sa ovog gostovanja vratimo neporaženi," izjavio je trener Dragan Radović, dodavši:

"Želio bih da pobjedimo, mada ne bi bio nezadovoljan ni osvajanjem jednog boda. Najvažnije je da se kući vratimo neporaženi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.