Rafinha: BiH će biti najveće iznenađenje na SP

Fudbaler Bayerna za ESPN

Rafinha: BiH će biti najveće iznenađenje na SP

Teme:

Brazilac Rafinha je prilikom gostovanja u emisiji o Svjetskom prvenstvu na ESPN-u izjavio da bi reprezentacija BiH mogla biti najveće iznenađenje Mundijala.

Desno krilo minhenskog Bayerna smatra da su najveći favoriti za osvajanje Njemačka, Brazil i Italija a kao iznenađenje vidi našu reprezentaciju:

"Reprezentacija Bosne i Hercegovine će mnogima pomrsiti računa. To je odlična ekipa čiji igrači igraju u najjačim evropskim klubovima, a neke od njih lično poznajem. Jaki su u napadu gdje imaju odlične igrače Ibiševića i Džeku, ali i ostali su itekako kvalitetni".

Iako je imao dobru sezonu u Bayernu, Rafinha nije našao svoje mjesto u reprezentaciji Brazila za Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.