Za sve je kriv zatvoreni trening

Razočarani navijači vjeruju u pobjedu domovine

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su svoj prvi trening u Beču pred prijateljski duel s reprezentacijom Austrije.

Zmajevi su trenirali na Generali Areni, fudbalskom domu austrijskog bundesligaša Austrije. Ipak, navijačima naše fudbalske reprezentacije nije bio dozvoljen ulazak na stadion i gledanje treninga, ali ne samo navijačima nego i predstavnicima bh. medija koji su direktno iz Andore stigli u Beču.

Razočarenje je bilo veliko među navijači fudbalske reprezentacije naše domovine, a fanovi Zmajeva kako stariji, tako i mlađi, pokušali makar nekako vidjeti neke od najboljih fudbalera, s obzirom na to da danas nisu trenirali svi izabranici Mehmeda Baždarevića.

Tokom treninga razgovarali smo s nekim od navijača fudbalske selekcije naše zemlje, a iako razočarani zbog činjenice da ne mogu na stadionu, kažu kako će Zmajeve pokušati gledati sutra tokom zvaničnog treninga, a ako ne uspiju ni tada morat će se strpiti do utorka i utakmice s Austrijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.