Fudbaler Slobode

Redžepi: Vjerujem da ćemo ostvariti zajednički cilj

U prve dvije proljetne utakmice tuzlanske Slobode Haris Redžepi je sudeći po ocjenama novinara bio najučinkovitiji crveno-crni igrač. Iako je posljednji stigao na Tušanj u zimskom prelaznom roku, veoma brzo je stekao simpatije navijača, suigrača, stručnog štaba...

"Iza mene je period adaptacije u kojem su me svi veoma dobro prihvatili. Sada sam se ustalio u prvoj postavi i vjerujem da ćemo ostvariti zajednički cilj – plasman u Premijer ligu BiH", kaže Redžepi.

Sloboda u subotu igra veoma značajnu utakmicu u Čapljini, a Redžepi kaže kako su on i saigrači spremni za taj izazov. Dijeli mišljenje Miroslava Blaževića o tome da će se pitanje prvaka neće znati do posljednjeg kola.

"Znamo koji nam je cilj i kakve rivale imamo. Vjerujem da možemo doći do elite, jer to ovaj grad i klub zaslužuju. Ipak, ima još mnogo da se igra i svaka utakmica će biti teška na svoj način", kaže Redžepi. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.