Regoje u štrajku, na Koševu prate situaciju

Iskusni fudbaler odbio poći na pripreme Slavije

Regoje u štrajku, na Koševu prate situaciju

Jedan od najiskunijih fudbalera Slavije i kapiten te ekipe Bojan Regoje odlučio je stupiti u štrajk, te se nije priključio ostatku ekipe.

Naime, fudbaleri Slavije nalaze se na pripremama u Srbiji, u mjestu Krupanj, ali sa njima nije i iskusni Bojan Regoje, koji se izrevoltiran činjenicom da već neko vrijeme nije primio platu, odlučio da stupi u štrajk, te je odbio otputovati sa ostatkom ekipe na pripreme.

Prema za sada još uvijek nepotvrđenim informacijama, za Regoja su itekako zainteresovani na Koševu, gdje ovog iskusnog fudbalera vide kao pojačanje Sarajeva za narednu sezonu, jer se čini kako je ostanak u Slaviji u ovom trenutku za njega nemoguća opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.