Reprezentativci BiH će se spremati u Butmiru

U Trening centru FK Sarajevo

Reprezentativci BiH će se spremati u Butmiru

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će uskoro započeti pripreme za predstojeći kvalifikacioni meč protiv Grčke.

Nakon što Mehmed Baždarević okupi fudbalere, uslijedit će nekoliko dana priprema u Butmiru gdje će Zmajevi boraviti u Trening centru FK Sarajevo.

Nakon što okončaju svoje kratke pripreme, u Trening centar Fudbalskog kluba Sarajevo stiže U-21 reprezentacija BIH na čelu sa Vinkom Marinovićem, koja će se pripremati za kvalifkacioni susret protiv Švicarske.

Iz FK Sarajevo su istakli zadovoljstvo što će ugostiti naše nacionalne selekcije u svom kampu, te im poželjeli mnogo sreće u predstojećim utakmicama. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti