Rudar iznenadio Slogu

Druga liga RS, Istok

Rudar iznenadio Slogu

M. Jakovljević

U 21. kolu Druge lige RS, grupa istok, Rudar iz Ugljevika je savladao favorizovanu Slogu Junajted rezultatom 2:0 i tako ostao u trci za opstanak.

Ugljevičani su bili bolji kako u prvom tako i u drugom poluvremenu.

Vladimir Rankić bio je strijelac za vodstvo u 40. minuti, da bi u nastavku Sekulović povećao prednost u 59. minuti, a taj rezultat je ostao do kraja.

Ovo je prvi proljetni poraz Sloge Junajted.

Domaćin je i pored poraza ostao u zlatnoj sredini tabele, Rudar je i dalje poslednji sa 17 bodova i do kraja će se boriti za očuvanje statusa u ovom rangu.

SLOGA JUNAJTED: Puketa, Stevanović,Mitrović, Pavlović,  Dražić, Novak, Delibašić, Antunović, Puhalac, Šikuljak,  Ostojić. Još su igrali: Husić, Čakar, Vasić.

RUDAR: Bodiroga, Lazić, Pavlović, Sekulović, D.Jovanović,  Stevanović, Marinković, Rankić, D. Jovanović,  Bojić, Grujičić. Još suigrali: Sojić, Babić, Iljić. 

Mladost je u Bogutovom Selu savladala ekipu Famosa iz Vojkovića minimalnim rezultatom 1:0. 

Gol odluke postignut je u 9. minuti  a strijelac je bio Cvijić. Iako je doživio poraz Famos je ostao na trećem mijestu sa 37 bodova, dok je Mladost, četvrta sa 30 osvojenih bodova.Prema izviještaju utakmica je bila fer i korektna

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti