Rukovodstvo Sarajeva napadnuto pod Bijelim brijegom

Slavili pogodak bordo tima

Rukovodstvo Sarajeva napadnuto pod Bijelim brijegom

E. Škorić

U Mostaru utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH u ovim trenucima igraju Zrinjski i Sarajevo. 

Do 60. minute mreže su mirovale u jednoj lošoj utakmici, a on da dva brza gola. Nikolić je u 60. doveo Plemiće u vodstvo, vrlo brzo je Bekić izjednačio na 1:1.

I baš kada je postignut taj pogodak, grupa domaćih navijača okrenula se prema svečanoj loži, gdje su bili smješteni i čelnici FK Sarajevo, ali i novi trener Miodrag Ješić. 

Imali su gosti iz Sarajeva sreće što nekolicina domaćih 'navijača' nije mogla da uđe u svečanu ložu, ali nisu izostalne psovke i vrijeđanja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nažalost, još uvijek nije došlo vrijeme kada ćemo na bh. stadionima slaviti pogotke gostiju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.