Sadiković: Zasluženo smo pobijedili

Sadiković nakon pobjede

Sadiković: Zasluženo smo pobijedili

Gračaničko Bratstvo u derbiju 21. kola Prve lige F BiH na svom stadionu nadigralo je tuzlansku Slobodu sa 2:0.


Novom pobjedom Gračanlije su se vratile u borbu za Premijer ligu BiH mada ih u nastavku čeka izuzetno težak raspored. Prvo gostovanje u Lukavcu, potom utakmica sa Jedinstvom i onda duplo gostovanje u Gabeli i Čapljini.

„Odigrali smo najbolje što znamo i umijemo i na kraju zasluženo slavili. Iskoristili smo svoje prilike, a uspjeli smo zatvoriti prilaze svom golu. Raduje me što je utakmica protekla u fer i sportskom ozračju i što je u Gračanici bio fudbalski praznik“, kaže Denis Sadiković, trener Bratstva.
Gračanlije su Slobodi nanijele prvi proljetni poraz, a na travnjak stadiona Luke doći će i lider bihaćko Bratstvo.

„Mi u svakoj utakmici, pogotovo na domaćem terenu, idemo na pobjedu. Ako budemo igrali kao danas i ako se budemo zalagali kao danas iz Gračanice nam niko neće odnijeti ni boda“, kaže Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.