Salines demolirao Seljaka u Mejdanu

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine

Salines demolirao Seljaka u Mejdanu

E. Dindić

U okviru 2.kola futsal Premijer  Lige za opstanak Bosne i Hercegovine u Mejdanu su se sastali domaća ekipa Salinesa i ekipa Seljaka iz Livna.

Od prvog minuta domaći tim je dao do znanja da gostima iz Livna da nemaju šta da traže u Tuzli. Muratović je pogodio za 1:o u 12 minutu, nedugo nakon toga Hamidović pogađa za 2:o što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. U nastavku prava kanonada golova u mreži gostiju iz Livna. Muratović u drugom poluvremenu pogađa još tri puta, a u listu strijelaca upisuju se Imšić,Spahić, Zulić za na kraju velikih 8:0. 

Ovom pobjedom popularni Jarčevi, gotovo pa sigurno su obezbjedili opstanak u Premijer ligi i naredne sezone.

Susret je svakako obilježio iskusni Edin Mićo Muratović koji je postigao četiri pogotka i pokazao sa pravom da će biti veliko pojačanje ekipe Salinesa u drugom djelu sezone.

FC SALINES - MNK SELJAK 8:0  (2:0)

Salines: Hamidović, Imšić, Omerašević, Isanović, Spahić, Ćatić, Mulavdić, Š.Ramić, Rizvanović, Imširović, Salamović, Edin Muratović, Zulić, Edin Mićo Muratović.

Seljak: Vidović, Maleta, Mihaljević, Ivković, Semren, Ćorić, Brčić, Krišto, Krišto-Cage, Pervan, Kaić .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi