Sarajevo apsolutni favorit protiv Širokog

Kladionice vjeruju Bordo timu

Sarajevo apsolutni favorit protiv Širokog

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega boriće se za trofej Kupa Bosne i Hercegovine u ovoj sezoni.

Odličnim igrama tokom sezone u ovom takmičenju, ovi timovi su se sasvim zasluženo našli u velikom finalu, gdje će u dva međusobna duela odlučiti o pobjedniku.

Prvi finalni  meč igra se u srijedu od 18 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase", a kladionice u ovom meču veliku prednost Bordo timu.

Kvota na pobjedu ekipe Mehmeda Janjoša kreću se od 1.40 do 1.50, te je gledajući po kladionicama, Sarajevo veliki favorit.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

S druge strane eventualnom opkladom na Široki mogli biste zaraditi dobar novac, a kvota od preko 6.00 je sasvim sigurno nekim igračima dosta privlačna.

Ne treba zaboraviti da je tim s Pecare iznenadio i ekipu Željezničara na Grbavici i sasvim sigurno da domaći tim mora veoma oprezno ući u  ovaj meč.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti