Predsjednik Čelika o ambicijama kluba

Sarajlić: Želimo u Evropu naredne sezone

M. Šljivak

Predsjednik Čelika, Senad Sarajlić, istakao je kako je cilj Čelika u narednoj sezoni izlazak na evropsku scenu.

Sarajlić je istakao zadovoljstvo jer je gotovo kompletan tim od prošle sezone otao u klubu, a najavio je i dolazak nekih novih igrača na Bilino Polje.

"Sigurno je da je cilj Čelika u narednoj sezoni bolji takmičarski rezultat, a to znači i evropska scena. Mi smo mnogo toga u prethodnoj sezoni uradili na konsolidaciji kluba. Sama činjenica da na ovoj prozivci imamo kompletan tim, te nam je želja da dovedemo još neke igrače i da zadržimo postojeći igrači kadar. To smo skoro i uspjeli i to nam otvara vrata da postignemo bolji takmičarski rezultat", rekao je Sarajlić.

O odlasku Anida Travančića na probu u Crvenu zvezdu, predsjednik Zeničana je rekao:

"Anid Travančić je igrač pod ugovorom. Otišao je samoinicijativno, danas se nije pojavio na prozivci . Vjerovatno će biti sankcionisan po pravilniku. Njegova je želja da napusti Čelik, mi smo spremni da pregovaramo, a ako bude obeštećenje koje nas zadovoljava odmah ćemo ga pustiti", dodao je Sarajlić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.