Sloboda na pripremama u Beleku

Sarić: I protiv Tobola idemo na pobjedu

E. Škorić

Fudbaleri Slobode u turskom Belek marljivo rade za drugi dio sezone.

Sloboda je hit Premijer lige ove sezone, pa tako Tuzlaci zauzimaju prvo mjesto poslije 18 odigranih kola. Mnogi govore da neće uspjeti, no oni, kako kaže  trener Husref Musemić, poput Leicestera ne staju.

U Beleku Sloboda je pronašla svoj mir i sve je idealno. Crveno-crni iz dana u dan marljivo rade.

Na današnjem treningu jedan nezgodan udarac dobio je iskusni veznjak Zajko Zeba, no čini se da nije riječ nije o težoj povredi koja bi ga ometala u nastavku priprema.

Trener Musemić je najavio dolazak još jednog igrača, koji mu je neophodan u timu. 

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti hoće li Sloboda do kraja prvenstva zadržati čelnu poziciju. 

"Nismo imali sve uslove, zato smo došli i ovdje. Atmosfera je odlična, treniramo kako bismo ostvarili svoje ciljeve", rekao je Elvis Sarić, dodavši:

"Sutra protiv Tobola igramo prijateljsku utakmicu. Pripreme su, teške su noge, ali daćemo sve od sebe i ići ćemo na pobjedu bez obzira što nije zvanična utakmica".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Široki, Zrinjski i Sloboda su nam konkurenti, bit će velika borba", rekao je na kraju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi