Šećerović: Puni smo samopouzdanja i ne bojimo se Širokog

Vezista Radnika poručuje

Šećerović: Puni smo samopouzdanja i ne bojimo se Širokog

M. Jakovljević

Radnik iz Bijeljine sutra gostuje u Širokom Brijegu gdje se igra revanš susret polufinala Kupa BiH.

Tim iz Bijeljine će na Pecari braniti prednost od 1:0 stečenu u prvom susretu, a trener Radnika Slavko Petrović imat će na raspolaganju znatno jači sastav nego na poslednjem prvenstvenom susretu sa Zrinjskim.

Jedan od aduta trenera je 24-godišnji vezista Adnan Šećerović, od kojeg se i u ovom susretu očekuje mnogo.

"U prvoj utakmici smo pobijedili minimalnim rezultatom, ali on je mogao biti i povoljniji za nas jer neke zrele prilike nismo iskoristili. Mnogo je važno da nismo primili gol. Sutra očekujem skoro drugi Široki Brijeg i mislim da će to biti mnogo teža utakmica za nas od one u Bijeljini. Ne bojimo se, puni smo samopouzdanja. Imamo rezultat, oni će igrati pod pritiskom, što za nas treba da bude olakšavajuća okolnost", rekao je Šećerović.

Radnik igra svoju najbolju sezonu u Premijer ligi. U prvenstvu se nalazi u gornjem dijelu tabele i ima priliku da izađe u Evropu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Uprava je to postavila  pred nas , ali to nije pod moranje. Čvrsto stojima na zemlji, i sve zavisi od nas samih. Pokušat ćemo doći do Evrope, bilo kroz prvenstvo ili Kup", zaključio je vezista Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi