Široki bolji od H. Dragovoljca

Prijateljski susret na kampu Musa-Karačić

Široki bolji od H. Dragovoljca

Momčad Širokog Brijega danas je na svom kampu Musa-Karačić na Mostarskom blatu ugostila ekipu Hrvatskog Dragovoljca, te slavila rezultatom 2:1.

Širokobriježani su poveli dosta rano, nakon početnih ispitivanja snaga, u 10.minuti nakon kornera, Wagner pogađa za 1:0.

Široki je vršio pritisak i stvarao šanse, međutim, dvije najizgledne prilike „zapucava“ Mateo Roskam.

Nakon promašenih prilika slijedio je odgovor gostiju, novi igrač u momčadi Širokog Mateo Bertoša radi prekršaj unutar kaznenog prostora u 28.minuti, sudac pokazuje na bijelu točku, a siguran realizator je Švarić.

U nastavku se uglavnom igralo na sredini terena pa se na poluvrijeme odlazi neodlučenim rezultatom.

U drugom poluvremenu Širokobriježani odmah idu naprijed i rade pritisak pred gostujućim vratima, a pogodak dolazi vrlo brzo. Konačnih 2:1, lijepim golom sa 25 metara, postavlja Zakarić u 55.minuti.

Sljedeća provjera za Širokobriježane bit će gostovanje Željezničara u srijedu, 16.veljače, na stadionu Pecara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.