Širokobriježani najavljuju pojačanja

Širokobriježani najavljuju pojačanja

M. Maksimović

Kada se podvukla crta Denis Ćorić je mogao biti zadovoljan poslom koji je dosad obavio vodeći Široki Brijeg.

Mladi stručnjak je sa izuzetkom neočekivanog poraza od Krupe i možda poraza od Slobode u Tuzli preostale mečeve istakao uspješnim, posebice pobjedu nad Željezničarom i remi izvojevan u Mostaru protiv Zrinjskog.

Sedmo mjesto ipak nije ono čemu teže u Širokom Brijegu, pa je Ćorić dobio zadatak da se prije svega plasira u Ligu za prvaka, a kasnije i uhvati neko od mjesta koje vodi do Evrope na koju su u ovom gradiću naviknuti. Pojačanja će sigurno biti.

“Kadar je sužen i sad je na nama da sve dobro analiziramo i odlučimo što i kako na proljeće. Svi igrači su pod ugovorom, sve ih očekujemo na prozivci, ali prije toga trebamo sjesti i razmotriti situaciju. Tek nakon toga bit ćemo pametniji. Što se tiče pojačanja njih ćemo dovoditi ciljano, gledajući i da dodatno osvježimo tim, kao što će učiniti i ostale ekipe”, izjavio je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plan priprema još nije gotov, opcije se važu, a zasad se zna da će prozivka biti obavljena najkasnije do 15. januara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi