Slišković predstavljen u Širokom: Možemo do titule prvaka!

Slišković vjeruje u naslov

Slišković predstavljen u Širokom: Možemo do titule prvaka!

M. Šljivak

Blaž Slišković predstavljen je kao novi trener nogometaša Širokog Brijega.

Slišković je na poziciji trenera zamijenio Slavena Musu, a ovo je legendi bh. fudbala drugi mandat na klupi Širokobriježana.

Vjeruje da Široki može do titule prvaka...

"Nakon četiri godine ponovo sam trener Širokog Brijega i naravno da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam ponovo to. Rezultati u zadnjih nekoliko utakmica nisu bili na nivou Širokog, te sam prihvatio ovu ulogu, jer vjerujem da možemo osvojiti titulu. Široki ima kvalitet da bude prvak BiH, iako je konkurencija zaista velika", rekao je Slišković, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da ćemo izaći iz krize. Nadam se da ćemo navijače obradovati titulom. Uvjeti za rad su ovdje optimalni i zbog toga sam prihvatio ulogu trenera. Nastojat ćemo da nešto promijenimo u ovom periodu i da otklonimo uzroke loše igre u posljednje vrijeme. Vjerujem da će Široki ostvariti cilj i biti prvak Bosne i Hercegovine", istakao je Slišković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.