Slišković: Zaslužili smo bar gol prednosti

Remi na Pecari

Slišković: Zaslužili smo bar gol prednosti

E. Škorić

Blaž Slišković nije bio pretjerano zadovoljan nakon remija s Olimpicom (1:1) u prvom susretu finala Kupa BiH.

“Nikad ne tražim alibi za neki lošiji rezultat, iako ovih 1:1 nije loše. Poremetio nas je taj rani gol. Olimpic je to u prvom dijelu iskoristio maksimalno. Imali su dvije-tri izgledne prilike. U drugom dijelu smo mi dominirali. Imali smo prečku, promašeni penal i kada vam sportska sreća okrene leđa, onda s 1:1 morate biti zadovoljni. Mislim da smo zaslužili bar gol prednosti”, kazao je Slišković, dodavši:

“Neshvatljivo je da jedna ekipa u 90 minuta pokaže dva lica. Sve u svemu, moramo gledati s optimizmom na revanš. Pokušat ćemo da postignemo gol na Otoci kako bi im otežali posao”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.