Sloboda bez većih problema savladala ekipu Mladosti

Premijer liga BiH za pionire

Sloboda bez većih problema savladala ekipu Mladosti

E. Dindić

U okviru 8.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastali domaća ekipa Slobode i gosti ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja. U jednoj dosta efikasnoj utakmici slavili su domaći fudbaleri rezultatom 5:0(3:0).

Dobro su otvorili utakmicu domaći fudbaleri, i od prvog minuta krenuli su ofanzivno na gol gostiju iz Doboja kod Kaknja. U 10. minuti golman gostiju griješi i najbolji fudbaler Slobode Dženit Hajdarević pogađa za 1:0. Fudbaleri Slobode nastavljaju da napadaju pa u 27. minutu nakon jedne krasne akcije ponovo Hajdarević pogađa za 2:0. Samo minut kasnije, nakon greške odbrane Mladosti, Hajdarević postiže i svoj treći gol na ovom susretu.

Ujedno to je bio i rezultat prvih 45. minuta. 

U nastavku susreta vidjeli smo još dva gola, u 50. minuti Hajdarević postiže i četvrti gol, da bih u 59. minuti utakmice Haris Hasanović postigao gol za 5:0, što je ujedno bio i konačan rezultat susreta. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi