Sloboda i Petrović u kontaktu, uskoro konačna odluka

U toku sastanak Upravnog odbora

Sloboda i Petrović u kontaktu, uskoro konačna odluka

Fudbalski klub Sloboda u potrazi je za novim šefom stručnog štaba nakon odlaska Vlade Jagodića, kojem je presudio domaći poraz od GOŠK-a (0:1).

Kao najozbiljniji kandidat za novog trenera Tuzlaka spominje se Slavko Petrović, koji je za SportSport.ba još jučer potvrdio da je dobio poziv Slobode i da ne bi imao ništa protiv preuzimanja crveno-crnih.

Petrović je trenutno najbliži klupi Slobode, a za novog trenera bi možda mogao biti imenovan još večeras.

"Danas smo ponovo pričali i, koliko znam, u Slobodi večeras imaju sastanak Upravnog odbora i naš dogovor je da se čujemo nakon njega. Sve će se znati uskoro, a ne mogu sa sigurnošću reći da li će to biti večeras ili ujutro", rekao je Petrović.

U međuvremenu, kontaktirali smo i predsjednika Slobode Senada Mujkanovića, koji nije želio previše otkrivati s obzirom da sastanak još uvijek traje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trenutno je u toku sastanak, a mogu samo da vam kažem da još uvijek niko nije imenovan. Razgovaramo, razmišljamo i odluka bi trebala biti brzo donesena. O imenima neću govoriti, da nam taj neko ne bi skrenuo ulijevo na semaforu, pa završio u Siminom Hanu", šaljivim tonom je poručio prvi čovjek kluba sa Tušnja.

Novog trenera Slobode će svakako čekati težak i zahtjevan posao, s obzirom da se Tuzlaci nalaze tek na 10. mjestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi