Sloboda na mini pripremama u Stanišićima

Lider Premijer lige ozbiljno shvata fenjeraša iz Zvornika

Sloboda na mini pripremama u Stanišićima

A. Beganović

Lider premijerligaške karavane, FK Sloboda, sutra će otputovati u Stanišiće gdje će odraditi mini pripreme za duel sa Drinom.

Nakon 11 odigranih kola u Premijer ligi na čelu tabele nalazi se Sloboda, koja u ovoj sezoni pruža sjajne partije i sasvim zasluženo se nalazi na samom vrhu tabele.

U 12. kolu, koje je na raspredu naredni vikend, Sloboda će gostovati u Zvorniku, a kako bi se što bolje pripremili sa duel sa Drinom, stručni štab na čelu sa Husrefom Musemićem je odlučio ekipu odvesti na mini pripreme u Stanišiće.

"Zadovoljni smo, kako i ne bismo bili, ali ne "letimo". Čvrsto stojimo na zemlji i naš cilj je ići od utakmice do utakmice. U Stanišićima imamo idealne uslove za pripreme, a i ekipi će prijati da se malo ode van Tuzle jer polako se u gradu osjeća euforija. Sutra nakon ručka planiran je put i prvi trening u Stanišićima", za SportSport.ba je izjavio Azmir Husić, predsjednik Slobode i čovjek koji je najzaslužniji za procvat fudbala u Tuzli.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti