Sloga iz Simin Hana započela pripreme za drugi dio sezone

Opstanak glavni cilj ekipe iz Simin Hana

Sloga iz Simin Hana započela pripreme za drugi dio sezone

E. Dindić

Na pomoćnom terenu stadiona Tušanj danas su fudbaleri Sloge iz Simin Hana pod vodstvom novog trenera Nermina Bašića započeli  pripreme za drugi dio sezone, gdje je glavni cilj opstati u Prvog ligi Federacije Bosne i Hercegovine. 

Prvi dio sezone za fudbalere Sloge iz Simin Hana u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine završio je jako skromno. Deseto mjesto i samo 19 prikupljenih bodova ne zadovoljava ambiciozno rukovodstvo kluba.
Tim povodom angažovan je novi trener, mladi i perespektivni stručnjak Nermin Bašić, pred kojim je postavljen cilj, a to je opstanak u ovom rangu takmičenja.

Nermin Bašić za portal SportSport.ba govorio je na današnjoj prozivci kako je došlo do toga da sjedne na klupu federalnog ligaša, planu priprema i šta je potrebno da bi se ispunio cilj koji je uprava kluba postavila pred njega.

"Jako brzo sam se dogovorio sa predsjednikom kluba Azmirom Husićem, poklopili su nam se ciljevi i vrlo brzo je bilo sve gotovo. Imam pred sobom zajedno sa svojim suradnicima jedan cilj u ovoj polusezoni a to je opstanak u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Imaćemo fantastične uslove za pripreme, i zaista nam ništa ne nedostaje. Radićemo u Tuzli do 15. februara, a onda odlazimo u Međugorje na drugi dio priprema gdje ćemo raditi na uigravanju ekipe, a onda 24. februara vraćamo se u Tuzlu na finalni dio priprema. Što se igračkog kadra tiče jako sam zadovoljan, ako bude potrebe pojačaćemo se po potrebi, naravno u dogovoru sa upravom kluba. Što se mene tiče mogu da obećam naporan rad i da svako će morati pokazati mi da zaslužuje biti u ekipi. Mjesto nikome nije zagarantovano i teren će biti jedino mjerilo svega", kategoričan je Bašić.

Današnjoj prozivci   prisustovali su slijedeći fudbaleri: Emir Hadžić, Mirza Hamzabegović, Adi Halilović (golmani), Muamer Mešić, Edin Fejzić,Davor Todorović, Selver Ahmetović,Mahir Vejzović, Igor Radovanović, Darjan Todorović, Mirel Ibrahimović, Selvedin Islamnović, Ermin Musić, Alen Habibović, Almir Omerović, Mladen Stjepanović, Samir Isanović Aleksandar Pantić, Meris Ramić, Mirza Palata, Hariz Bečić, dok na probi se nalaze Azur Subašić,Almir Mešić, Ramo Ramić, Armin Atlagić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi