Smajlovićev komentar na stanje u Čeliku: Ma doviđenja...

Načelnik općine Zenica nije bio raspoložen za razgovor

Smajlovićev komentar na stanje u Čeliku: Ma doviđenja...

Nogometni klub Čelik prolazi kroz najteže dane u svojoj bogatoj historiji. Simbol grada Zenice doveden je na rub opstanka. 

Dug je veći iz sezone u sezonu, rezultati sve slabiji, a navijači nekadašnjeg trostrukog prvaka Bosne i Hercegovine sa pravom su ogorčeni. Veliki broj njih glavnog krivca pronalazi u Husejinu Smajloviću, načelniku općine Zenica. 

Smajlović nije u strukturama NK Čelik, niti u Skupštini, niti u Upravnom odboru, ali navijači Čelika vjeruju da je upravo prvi čovjek Zenice jedan od najodgovornijih za srozavanje kluba sa Bilinog polja. Kontaktirali smo gospodina Smajlovića, ali on nije bio pretjerano raspoložen za razgovor o Čeliku. 

"Ja nisam u strukturama NK Čelik, vi kao novinari bi to trebali znati," kritikovao nas je Smajlović nakon što smo mu rekli da dio navijača Čelika vidi njega kao najodgovornijeg za katastrofu kroz koju prolaze Crno-crveni. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pitanje o odgovornosti grada i općine Zenica za stanje u klubu sa Bilinog Polja, Smajlović kaže: "Vi to meni govorite? Meni koji sam uradio najviše za sport u Bosni i Hercegovini? Ma doviđenja, ma doviđenja...", završio je naš kratki razgovor Husejin Smajlović.

Navijači Čelika u potrazi su za rješenjem koje će osigurati povratak Crno-crvenih gdje im je mjesto. Novi trener stigao je na klupu danas, ali teško je očekivati da je će to biti dovoljan razlog za povratak publike na stadion. Čelik je na dva boda od zone ispadanja i samo ih čudo može ostaviti u Kupu Bosne i Hercegovine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.