Srednjoškolci napravili semafor za Rudar Prijedor

Priča vrijedna pažnje i hvale

Srednjoškolci napravili semafor za Rudar Prijedor

Donedavni bh. premijerligaš Rudar iz Prijedora se, zahvaljujući učenicima Elektrotehničke škole, mogu pohvaliti prvim elektronskim semaforom otkako klub postoji.

Mladi inovatori i maturanti su ovom klubu poklonili elektronski semafor koji pokazuje rezultat i vrijeme, a za njegovu izradu su im trebala tri do četiri mjeseca.

"Trebalo nam je oko 3-4 mjeseca. Mogli smo to i brže uraditi ali, sve u svemu, dobro je", rekao je učenik Elektrotehničke škole Prijedor Dejan Kukolj. 

"Bio je to jedan veliki izazov za nas, za cijelu školu, učenike i profesore. Bila je to pozitivna trema na početku kako to da izvedemo", rekao je profesor Goran Knežević. 

Iz prijedorskog kluba ističu da su ponosni na potez srednjoškolaca koji su zaslužni za novinu na stadionu koju su već svi primijetili, te da će ovaj poklon biti vjetar u leđa igračima pred nadolazeće utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Rudar Prijedor se trenutno takmiči u 1. ligi Republike Srpske gdje nakon 11 kola zauzima drugo mjesto na tabeli iza Borca i do kraja sezone će voditi borbu za povratak u Premijer ligu. Rudar ima 21 bod, tri manje od prvoplasiranog kluba iz Banjaluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti