Stadion Banja Ilidža "ušminkan" za Zmajeve

Reprezentacija BiH stiže u grad Zmaja od Bosne

Stadion Banja Ilidža "ušminkan" za Zmajeve

Fudbalska reprezentacija BiH svoju prvu i jedinu utakmicu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu na teritoriji naše države odigrati će sutra protiv U21 selekcije na stadionu Banja Ilidža sa početkom u 17 sati.

Organizatori utakmice koja je trebala imati revijalni karakter, ali će zbog velikih vremenskih neprilika koje su pogodila našu zemlju imati humanitarni karakter, učinili su sve kako bi travnjak stadiona Banja Ilidža u najboljem izdanju dočekao "sudar" seniorske i U21 selekcije BiH.

Dijelovi oba šesnaesterca popravljeni su dotjerani su novim komadima busenja, a do kraja dana travnjak će dobiti i svoje "granice", a na jednoj od zaštitinih ograda fudbalske reprezentativce dočekati će parola "Zmajevi u našim srcima...Zmajevi na terenu".

U Gradačcu su itekako ponosi što će biti jedini grad u kojem će naš najbolji fudbalski tim odigrati jedinu utakmicu u sklopu priprema na teritoriji naše države, jer ipak Zmajevi stižuu u grada Zmaja od Bosne!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.