Starčević i Vukotić optimisti pred meč sa Radnikom

Pred meč sa Radnikom

Starčević i Vukotić optimisti pred meč sa Radnikom

S. Mlaćo

U prostorijama FK Krupa danas je održana press konferencija ovog kluba pred početak nove sezone BH Telecom Premijer lige i meča sa Radnikom iz Bijeljine.

Medijima su se obratili šef struke Krupe Slobodan Starčević i kapiten Aleksandar Vukotić, koji nisu krili svoje ambicije pred sutrašnji meč u Bijeljini.

“Poslije osam nedelja pauze, svi smo nestrpljivi da nastavimo onim putem kojim smo gazili u proljeće, ispred nas je jedno veliko iskušenje jedna kvalitetna iskusna ekipa kakav je Radnik na svom terenu. Ja se nadam da ćemo mi kao u proteklom periodu odigrati jednu kvalitetnu i dobru utakmicu protiv Radnika i za razliku od ranije odigarnih utakmica pokušati doći sa maksimalnim plijenom iz Bijeljine. Pored ekipe Radnika i velika vrućina koja se sutra najavljuje u Bijeljini će nam biti protivnik, nadam se da ćemo i jednom i drugom izazovu izaći visoka čela i sretni i zadovoljni se vratiti u Krupu”, poručio je glavni trener Slobodan Starčević, prenosi fkkrupa.com.

Kapiten Aleksandar Vukotić je bio veoma jasan.

“Teška utakmica na početku sezone, gostujemo ekipi Radnika koja je izuzetno dobra ekipa na svom terenu. U ovom prelaznom roku su ostali bez dva tri ključna igrača, ali daleko od toga da će sutra biti lako. Na nama je da pružimo dobru partiju da damo sve od sebe i vjerujem da se možemo vratiti kući sa tri boda”, kazao je Vukotić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Radnika i Krupe igra se sutra sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi