Starčević: Metalleghe protivnik za respekt

Trener Krupe

Starčević: Metalleghe protivnik za respekt

Fudbaleri Krupe sa tri vezane pobjede dospjeli su na drugo mjesto Premijer lige BiH.

Tim iz Banjaluke pruža odlične partije i u tom ritmu želi da nastavi i u narednim utakmicama.

Izabranike Slobodana Starčevića sutra očekuje novi ispit, a u goste im dolazi ekipa Metalleghea, kojoj ne cvjetaju ruže u dosadašnjem dijelu takmičenja.

"Poslije 12 kola zauzimamo drugu poziciju i većina medija i ljudi iz fudbala su počeli Krupu da pozicioniraju za evropska takmičenja i visoke domete. Mi smo ipak na čvrsto zacrtanom putu. Pokušaćemo da održimo ovaj nivo igre i izborimo plasman među šest najboljih ekipa i tako što više afirmišemo naše mlade igrače", izjavio je trener Krupe Slobodan Starčević, koji se potom osvrnuo na duel sa Metallegheom. 

"Za vikend nas očekuje susret sa Metallegheom, koji u dosadašnjem dijelu takmičenja ima nešto slabije rezultate. Bez obzira na sve, radi se o respektabilnoj ekipi, sastavljenoj od nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Spomenuo bih Aleksandra Radulovića, koji je sa Zrinjskim došao do titule u Premijer ligi BiH, a tu je još par veoma iskusnih igrača. Svjesni smo da ćemo ispred sebe imati silno motivisanog protivnika, ali ukoliko budemo disciplinovani i dovoljno pribrani kao u ranijim utakmicama, nadam se da ćemo i nakon ovog kola ostati na drugom mjestu. To bi za nas bio veliki rezultat, i na taj način bi napravili odličnu podlogu uoči teških ispita protiv Radnika, Sarajeva i Olimpica", rekao je trener Banjalučana.

Starčević se potom osvrnuo na igrače na koje neće moći računati u duelu sa Metallegheom.

"Što se tiče igračkog kadra, imamo probleme sa napadačima. Perić i Koljić i dalje nisu u sastavu, dok Čomor zbog tri žuta kartona nema pravo nastupa. Golman Nikolić najvjerovatnije će biti spreman za sutrašnji meč, a uskoro bi na teren trebao da se vrati Milanović, koji nakon dužeg vremena trenira u punom kapacitetu", dodao je Starčević.

Svoja očekivanja uoči meča iznio je i krilni napadač Krupe Uroš Mirković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo upisati četvrtu vezanu pobjedu. Trudimo se da svaki trening odradimo maksimalno kvalitetno i da što spremniji dočekamo utakmice u Premijer ligi. Poštujemo ekipu Metalleghea i sigurno da ni u jednom trenutku ne pomišljamo da ih potcijenimo. U prvoj utakmici imali su možda i više od igre, ali mi smo iskoristili svoje šanse i na kraju osvojili sva tri boda. Oni će biti naoštreni i motivisani, međutim, smatram da ćemo ponovo slaviti", rekao je Mirković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti