Starčević: Znamo da neće biti lako protiv Slobode

Krupa dočekuje Slobodu

Starčević: Znamo da neće biti lako protiv Slobode

Krupa će u nedjelju u okviru 3. kola Premijer lige BiH na svom stadionu ugostiti Slobodu iz Tuzle.

Tim povodom je u klupskim prostorijama održana konferencija za medije na kojoj su se prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba Slobodan Starčević i prvotimac kluba Elvir Koljić. 

"Raduje nas da ćemo nakon dva kola ugostiti Slobodu u Krupi, prva domaća utakmica. Mi možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni rezultatima i igrom u prva dva kola, ali ipak treba reći da mi nastavljamo onim tokom kojim smo išli, da smo na dvije gostujuće utakmice ostvarili dva boda i da nismo poraženi", kazao je Starčević, te dodao:

"Imamo mali problem sa realizacijom, no sada će nam biti malo jači ofanzivni dio nego što je bio u prethodnim utakmicama. U tim se vraćaju Marjanović i Barić koji su bili povrijeđeni, a također i Fajić je obezbijedio dokumentaciju. Sve nam to daje za pravo da sa dozom optimizma dočekujemo Slobodu."

"Znamo da posao neće biti lak, ispred sebe imamo jednu kavlitetnu ekipu koja se pojačala i dobila nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Znamo šta nas čeka, i sve smo preduzeli da u nedjelju obradujemo naše navijače sa tri boda.”

Riječ je dobio i Elvir Koljić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“U nedjelju nam dolazi Sloboda i pokušaćemo da njihov loš početak sezone  iskoristimo i da pred domaćom publikom pokušamo osvojiti sva tri boda”, istakao je napadač Krupe Elvir Koljić.

Utakmica između Krupe i Slobode igra se u nedjelju 06.08.2017. na stadionu u Krupi na Vrbasu sa početkom u 17:00 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi