Tojaga: Ovo je ogroman uspjeh

Tvorac Emine iz Mostara

Tojaga: Ovo je ogroman uspjeh

M. Maksimović

Igračice Emine iz Mostara ostvarile su veliki uspjeh jučerašnjim plasmanom u finale Kupa BiH.

Tvorac tima Zijo Tojaga prezadovoljan je ostvarenim rezultatom, uz napomenu kako je klub nastao prije manje od godinu.

“Eliminisali smo redom nekoliko klubova koji su rang više od nas, pa i Čelik koji je kvalitetan. Bili smo spremni, oprezni, dobro smo pripremili utakmicu, a od početka se vidjelo i da smo kvalitetniji tim. Pobjeda nije dolazila u pitanje, sve u svemu ja sam zadovoljan rezultatom i igrom, a ovo je za Eminu ogroman uspjeh”, izjavio je Tojaga.

U drugom polufinalnom susretu sastaju se Radnik i SFK.

“Realno je očekivati da pobijedi SFK, ali sačekajmo do tad. Mi u finalu želimo igrati dobro i nismo ničim opterećeni. Cilj u prvenstvu smo davno ostvarili i plasriali se u federalni rang”, dodao je Tojaga.

Emina je od početka sezone u Drugoj ligi FBiH ostvarila sve pobjede uz gol razliku 95:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi