Tole: Pobjeda nad Gradinom pokazala je našu kvalitetu

Napadač Jedinstva

Tole: Pobjeda nad Gradinom pokazala je našu kvalitetu

Nogometaši Jedinstva u petom kolu Prve lige Federacije BiH na stadionu Pod borićima savladali su ekipu Gradine iz Srebrenika. Rezultat na kraju susreta glasio je 2:0, a za pobjedu Bišćana pobrinuli su se Tole i Mujagić.

Strijelac prvog pogotka Oliver Tole nakon utakmice bio je zadovoljan pobjedom, ali i sretan zbog prvijenca u dresu Jedinstva.

„Pobjeda nad Gradinom pokazala je našu neupitnu kvalitetu, a posebno me raduje želja i borba ostalih saigrača koji su istinski željeli ovu pobjedu. Nije lako bilo igrati po teškom terenu, ali na svu sreću golove smo postigli u najboljim trenucima, a meni je jako drago jer mi je ovo ujedno bio i prvijenac u dresu Jedinstva“, kazao je Tole, te dodao:

„Posljednjih dana smo odlično radili na treninzima i samo uz ozbiljan rad i našu neupitnu kvalitetu mi možemo se nadati vrhu tabele. U narednom kolu očekuje nas teško gostovanje u Mostaru kod Branitelja, ali mi ako budemo pravi u taktičkom smislu, onda neće biti problema. Pripremit ćemo se maksimalno“, dodao je ovaj 24-godišnji napadač, poručivši kako je jučerašnji gol posvetio djevojci.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.