Tole: Uz malu dozu sreće pokušati iznenaditi Široki Brijeg

Napadač Jedinstva

Tole: Uz malu dozu sreće pokušati iznenaditi Široki Brijeg

U okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, Jedinstvo će nakon nekoliko godina na stadionu Pod borićima ugostiti momčad Širokog Brijega.

Optimističan pred današnji duel bio je napadač Jedinstva Oliver Tole, koji vjeruje da njegov tim uz malu dozu sreće može iznenaditi favorizovane Širokobriježane. 

„Svjesni smo da dočekujemo jednu od najboljih ekipa u BiH, ali nećemo se predati tek tako. Mi ćemo nastojati biti strpljivi i svoje šanse tražiti u polukontrama i kontrama, te uz malu dozu sreće pokušati iznenaditi Široki Brijeg. Znamo koji su njihovi aduti i gdje im leži najveća snaga, tako da ćemo se pokušati suprostaviti na najbolji mogući način“, izjavio je Tole za SportSport.ba.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je inače porijeklom iz Širokog Brijega, a svoju karijeru počeo je u mostarskom Zrinjskom, odakle je kao kadet otišao u redove Hajduka. U svojoj karijeri još je nastupao za Konavljanin, Otok, Rudeš, Branitelj, rumunski Turnu-Severin, turski Tavsanli, te austrijske klubove Leobendorf, Austria XIII, Mannsworth i St. Polten.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.