Na Koševu zadovoljni

Trbić: Naša očekivanja su velika, želimo ići do kraja

Sarajevo će za protivnika u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine imati ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Predstavnik Sarajeva na današnjem žrijebu održanom u prostorijama NFSBiH bio je PR kluba Tarik Trbić, koji je dao izjavu za medije.

"Prije svega, moram da kažem da je meni danas pripala čast da predstavljam FK Sarajevo na ovom žrijeba zbog spriječenosti direktorice i predsjednika kluba. Što se tiče žrijeba, mogu reći da smo zadovoljni ishodom ali činjenica je da naš klub ima pozitivnu statistiku protiv svih klubova koji su našli svoje mjesto u žrijebu"

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Očekivanja su velika. Želimo ići do kraja i nadamo se dobrom nastupu naše ekipe na obje utakmice. U potpunosti respektujemo ekipu Mladosti, koja je na utakmici na Koševu u jesenjem dijelu sezone pokazala jako dobru igru". 

Sarajevo će u prvoj polufinalnoj utakmici biti domaćin, a taj meč se igra 12. aprila.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi