Počelo slavlje

Trener Čelik u transu nakon što je sudija odsvirao kraj

E. Škorić

Teškom mukom je Čelik ove sezone izborio ostanak u ligi, a u jednom trenutku se činilo kao nemoguća misija.

S raznim su se problemima Zeničani nosili tokom čitave sezone, no u završnici iste su uspjeli da se 'srede' i da izbore ostanak u Premijer ligi BiH.

Slavlje je moglo početi nakon što je odsviran kraj meča na Pecari, u kojem su Široki i Čelik odigrali 1:1 i to je bilo dovoljno gostima da proslave ostanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iza Čelika je ostao Metalleghe, a ranije je iz lige ispao Olimpik. Trener Zeničana Boris Pavić krenuo je veliko slavlje po završetku meča, pa su ga uhvatile i kamere Arene Sport. Naravno, slavili su svi, igrači gostujućeg tima, članovi uprave, navijači koji nisu mogli doći na Pecaru...

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi