U Bijeljini nisu zaboravili dojučerašnjeg kapitena Ostojića

Dres sa brojem 255

U Bijeljini nisu zaboravili dojučerašnjeg kapitena Ostojića

S. Mlaćo

U generalci Bijeljinaca pred početak nove sezone nogometaši Radnika remizirali su sa Slogom iz Simin Hana (1:1).

Publika na gradskom stadionu u Bijeljini mogla je vidjeti veoma zanimljiv i kvaliteta meč, a uoči same utakmice generalni sekretar Radnika Nebojša Tomić uručio je dres Stanku Ostojiću, dojučerašnjem kapiten Radniku koji je u ovom prelaznom roku pojačao upravo Slogu. Ostojić je za Bijeljince upisao 255 nastupa i postao najtrofejniji igrač u historiji kluba, pa iz Radnika su odlučili da mu pokažu da ga nisu zaboravili.

Ostojić je u Bijeljinu stigao iz Mačve Šabac, a sigurno da će sada biti veliko pojačanje za Slogu koja u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH ima visoke ambicije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FOTO:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi