U Borcu optimistični pred duel sa Slobodom

Očekuju pobjedu

U Borcu optimistični pred duel sa Slobodom

A. Beganović

Bez obzira na to što će do kraja sezone igrati utakmice za prestiž u redovima Borca ne kriju da žele slaviti u svakom od preostalih mečeva.

Novi ispit izabranike Vlade Jagodića očekuje u srijedu u Tuzli protiv starog rivala Slobode, koja je prebrinula sve brige oko ostanka u društvu najboljih bh. klubova.

"Bit će ovo utakmica za prestiž i mi ćemo dati sve od sebe kako bi pružili što bolju partiju. Želimo pobijediti Slobodu i vjerujem da ćemo Tušanj napusiti sa tri boda", rekao je stoper Borca Nebojša Runić.

Trener Vlado Jagodić neće moći zbog kartona da računa na Ajdina Redžića i na Ivana Kostića, ali i pored toga on vjeruje u dobru igru svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo protiv Viteza demantovali sve one koji su tvrdili da ćemo bodove prepustiti našim rivalima. Od toga nema ništa i mi ćemo pošteno odigrati finiš ove sezone. Dakle, sve je jasno dolazimo u Tuzlu da se nadigravamo sa Slobodom i da pokušamo pobijediti", istakao je Vlado Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.