U Evertonu ponosni na Bešićevu partiiju protiv Velsa

"Mo" je uštopao Balea

U Evertonu ponosni na Bešićevu partiiju protiv Velsa

Nakon sinoćnjih kvalifikacionih susreta zvanična stranica Evertona, svoje fanove upoznala je sa učinkom fudbalera popularnih Karamela u dresu svojih reprezentacija. Ipak, jedno ime odskače od ostalih fudbalera kluba sa Goodisona.

"Muhamed Bešić odigrao je svih 90 minuta u susretu bez golova koji su odigrale reprezentacije Bosne i Hercegovine i Velsa. 

Vezni fudbaler pružio je odličnu igru u susretu u kojem je njegova selekcija osvojila prvi bod u kvalifikacionoj grupi B za Evropsko prvenstvo 2016. godine. 

Ipak, jedan momenat utakmice odskače od svih ostalih. Nakon što je pretrčao više od 50 jardi (45 metara) jureći Garetha Balea, potjeru je okončao sjajnim i pravovremenim klizećim startom. Bilo je to početkom drugog poluvremena", piše više zvanična stranica Bešićevog kluba vidno oduševljena njegovih nastupom protiv Velsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.