U Zvijezdi ne paniče: "Riješit ćemo dug do subote"

Zvijezda opet pod suspenzijom

U Zvijezdi ne paniče: "Riješit ćemo dug do subote"

E. Škorić

U Nogometnom klubu Zvijezda Gradačac strahuju od ispadanja iz Premijer lige, ali isto tako su optimistični.

Iako su katastrofalno otvorili sezonu, te su u donjem dijelu tabele, u opasnoj zoni, rezultatski se nadaju “preživljavanju”. No, postoje i druge stvari koje bi Zvijezdi mogle zagorčati život.

Postoji, zapravo, 10.200 razloga zašto u Gradačcu, na Banja Ilidži, ne mogu baš mirno spavati. Moraju, naime, uplatiti 10.200 KM na račun advokata Fuada Čolpe do subote.

“Moramo se snaći, što nam drugo preostaje? Skupljamo novac, nadam se da ćemo u subotu uplatiti dug”, kazao je za SportSport.ba sekretar Zvijezde Ensar Novalić, koji dodaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Znamo da smo pod suspenzijom, još od petog septembra, pa nas nije previše iznenadila današnja vijest o mogućoj suspenziji. Obzirom da jednu utakmicu već nismo odigrali, onu na Koševu, bila bi tragedija da se to opet ponovi. Izbacili bi nas iz lige, a to je nešto s čim bi se bilo teško pomiriti. Uradićemo sve da uplatimo novac, već smo zakucali na neka vrata, pa mislim da ćemo ipak igrati u Mostaru protiv Zrinjskog. Optimistični smo i uvjereni da će sve to izaći na dobro”.

Prvi put je Zvijezda suspendovana jer nije izmirila dug Gradini u slučaju "Amer Ordagić", a sada su dužni da plate dug stoperu Jasminu Moranjkiću. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.