Sarajevo bolje od Rudara

Uščuplić: Zadovoljan sam i rezultatom, a i igrom

E. Škorić

Sarajevo je na Koševu s 2:0 pobijedilo Rudar iz Prijedora u meču šestog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić tvrdi da je teško igrati utakmice pod pritiskom, pa je zato sretan zbod današnje pobjede nad gostima iz Prijedora.

"Zadovoljan sam, budući da smo imali minus sedam bodova. Zadovoljan sam i rezultatom i igrom. Bili smo pod nekim imperativom pobjede i u takvim okolnostima je uvijek teško igrati", kazao je Uščuplić, dodavši:

"Momci su pokazalli određeni karakter i ja im čestitam na tome. Sada slijedi reprezentativna pauza, gdje ćemo, nadam se, dodatno posložiti stvari".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Alispahić je izašao zbog povrede, mada je Bekić dobro odigrao u drugom dijelu", dodao je Uščuplić.

Slijedi, dakle, reprezentativna pauza, a u sedmom kolu Sarajevo će gostovati Slaviji u Lukavici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.