Vladavić: Dali smo maksimum i to nam se isplatilo

Fudbalert Goražda nakon pobjede nad Gradinom

Vladavić: Dali smo maksimum i to nam se isplatilo

Novu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH fudbaleri Goražda otvorili su domaćom pobjedom nad Gradinom. Romantičari sa Drine slavili su sa 2:0, a mrežu gostiju iz Srebrenika pogađali su Vladavić i Čakar. 

Vladavić je novog federalnog prvoligaša doveo u vodstvo u 24. minuti, da bi u 75. minuti Čakar udvostručio prednost i postavio konačnih 2:0. 

"Iza nas je mnogo važna pobjeda s kojom smo dodatno napunili samopouzdanje pred ostale utakmice koje nas očekuju. Sretan sam zbog prvijenca, ali ipak je najbitnije da su svi igrači dali svoj maksimum i da smo tokom čitave utakmice djelovali smo kao pravi tim, što nam se itekako isplatilo. Nadam se da ćemo u toku prvenstva biti još bolji i opravdati povjerenje navijača koji su nas i u ovoj utakmici bodrili do posljednje sekunde". 

U narednom kolu Goražde gostuje u Mostaru kod ekipe Branitelja, dok će Gradina na Gradskom stadionu u Srebreniku ugostiti Igman iz Konjica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.