Vukotić: Dat ćemo sve za povoljan rezultat u Novom Sadu

Kapiten Krupe uoči susreta sa Vojvodinom

Vukotić: Dat ćemo sve za povoljan rezultat u Novom Sadu

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi fudbaleri reprezentativnu pauzu odlučili su da iskoriste na najbolji mogući način, a to je da odigraju prijateljski meč sa novosadskom Vojvodinom na stadionu Karađorđe.

Prema riječima Banjalučana, Lale su protivnik po mjeri i odlična prilika da vide kolika je zapravo razlika u kvalitetu ako uopšte postoji, između Super lige Srbije i Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iako znaju s kakvim protivnikom imaju posla, iz tabora banjalučkog sastava ističu da će dati sve od sebe kako bi ostavili dobar utisak u Novom Sadu.

"Iskoristit ćemo ovu pauzu kako bi se što bolje uigrali za mečeve play-offa. Vojvodina je protivnik po mjeri, te ćemo dati maksimum i zadnji atom snage da ostanemo neporaženi. Ovaj susret znači nam zaista mnogo, jer Novosađani imaju fudbalere koji su igrali po raznim klubovima Evrope što obećava jedan kvalitetan meč sutra", izjavio je za SportSport.ba kapiten Krupe, Aleksandar Vukotić.

Prijateljska utakmica između Vojvodine i Krupe zakazana je za sutra od 17 sati.

Vrijedno pomena jeste i to da premijerligaš Radnik također sutra igra prijateljski susret u Srbiji, ali u Beogradu sa Partizanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi