Željo protiv atomskog napada Rođenih

Kup BiH

Željo protiv atomskog napada Rođenih

Željezničar sutra u Vrapčićima u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine igra prvi susret sa domaćim Veležom.

Plavi sa Grbavice su svjesni činjenice da je pred njima izuzetno teška zadaća. Velež ove sezone igra sjajno, te nakon osam kola zauzima drugo mjesto na tabeli Premijer lige.

Osim toga, Rođeni imaju najefikasniji napad u državnom prvenstvu. Mostarci su u dosadašnjih osam utakmica u Premijer ligi postigli 19 golova.

"Velež je strašno efikasan, pogotovo kao domaćin. Ukoliko i protiv nas budu na nivou iz predhodnih utakmica ove sezone, nećemo ni morati igrati revanš", kaže Amar Osim, trener sarajevskih plavih.

Željo, s druge strane, muku muči sa postizanjem golova. Plavi su u osam utakmica Premijer lige do sada protivničku mrežu uspjeli zatresti samo šest puta.

"Ne znam zaista šta je sve razlog tome. Možda psiha, možda nešto drugo, ali radimo na tome da to otklonimo", dodao je Osim.

Željezničar u Vrapčiće putuje bez povrijeđenog Serdarevića, a susret sa Veležom počinje sutra u 15:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.