Zinedin Mustedanagić pogodio u debiju za Duklu

Na utakmici sa Vardarom

Zinedin Mustedanagić pogodio u debiju za Duklu

Mladi bh. napadač Zinedin Mustedanagić danas je debitovao za svoj novi klub Duklu iz Praga, u koji je prije nekoliko dana stigao na posudbu iz Sparte.

Dukla je igrala prijateljski meč sa skopskim Vardarom protiv kojeg je slavila sa 3:2, a Mustedanagić je u 63. minuti pogodio za 1:1.

Vardar je preko Glišića poveo u 61., da bi potom juniorski bh. reprezentativac zabio za poravnanje. Četiri minute kasnije, Tetour je doveo Duklu do potpunog preokreta, da bi u 89. Milošević autogolom ponovo vratio stvari na početak. Kada se činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Brejcha je u prvoj minuti nadoknade donio slavlje češkom prvoligašu.

Talentovani Mustedanagić će u Dukli nastupati kao posuđen igrač do kraja sezone, a onda je planiran njegov povratak u Spartu gdje je konkurencija trenutno mnogo jača nego u manjem praškom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti