Spremni za prvu bitku pod vodstvom Baždarevića

Zmajevi u odličnoj atmosferi odradili posljednji trening

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je i svoj posljednji trening pred kvalifikacioni susret s Andorom.

Iako je predstavnicima medija ponovo bilo dozvoljeno da posmatraju uvodnih petnaest minuta treninga najbolje bh. fudbalske selekcije, vidljivo je da među izabranicima Mehmeda Baždarevića vlada odlična atmosfera.

Veznjak Hoffenheima, Sejad Salihović, neće konukurisati za prvi zvanični duel u fudbalske reprezentacije naše domovine u 2015. godini. Ipak, Salihović je i večeras trenirao sa svojim saigračima, a prema viđenom je jasno da će sasvim sigurno biti spreman za prijateljski susret s Austrijom.

Prema onome što je selektor Bosne i Hercegovine kazao na zvaničnoj press-konferenciji jasno je da će naš tim od samog početka krenuti ofanzivno, a Baždarević planira da u početni sastav uvrsti dvojicu klasičnih napadača. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Početak premijerne utakmice Zmajeva u ovoj godini i debi nekadašnjeg kapiten BiH na klupi njene najbolje fudbalske selekcije zakazan je sutra za 20:45 na stadionu Nacional u Andorra la Velli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.