Zolj: Favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu

Fudbaler Veleža uoči utakmice sa Vitezom

Zolj: Favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu

Mostarski Velež danas će na svom terenu u Vrapčićima dočekati Vitez u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. 

Rođeni su prethodnog vikenda poraženi od gradskog rivala Zrinjskog i utakmica sa Vitezom idealna je prilika za Mostarce da se vrate na pobjednički kolosijek. Fudbaler Veleža, Amir Zolj ističe da je njegova ekipa favorit, ali da to treba pokazati i na terenu. 

"Sigurno je da smo pretrpili težak udarac u posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Uvijek je teško nakon poraza u gradskom derbiju. Mislim da će današnja utakmica pokazati u kakvoj smo situaciji. Naravno jesmo favoriti, ali to treba pokazati i na terenu," rekao nam je Amir Zolj fudbaler mostarskog Veleža. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.