Nakon poraza od Mađara

Zolotić: U dvije zadnje utakmice primamo jeftine golove

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine neslavno je okončala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. U posljednjem kolu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović – Hase" Mađarska je slavila s visokih 4:1.

Jedini gol za naš mladi tim postigao je Nermin Zolotić, nekadašnji fudbaler Željezničara, a sada član belgijskog Genta.

"Kada ekipa ovako rano i jeftino primi gol, teško se vratiti. Mi danas u tome nismo uspjeli, rano smo primili golove. Pokušali smo se vratiti, ali puno smo griješili. Nismo nikako mogli da uđemo u ritam i da zabijemo gol na vrijeme. Na kraju mislim da je ekipa Mađarske zasluženo pobijedila", rekao je veznjak U-21 selekcije kojem je ovo bio posljednji susret u njenom dresu.

Malo toga je danas polazilo za nogom izabranicima Vlade Jagodića.

"Evo već dvije zadnje utakmice jeftino primamo golove. E sad pitanje je koji je to razlog? Da li je to zato što smo malo mlađi u zadnjoj liniji ili što nismo uigrani? To stvarno ne znamo ni mi sami. Selektor nas je upozoravao na sve ove situaciji i mi upravo iz tih situacija primimo golove", zaključio je Zolotić na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.