Zrinjski bez Simeunovića protiv Slavije

Povrijedio se

Zrinjski bez Simeunovića protiv Slavije

Fudbaleri Zrinjskog nakon Istria Winter Cupa vratili su se u Mostar, gdje su nastavili pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. 

Trener Mišo Krstičević u prvoj utakmici protiv Slavije neće moći računati jedino na Denija Simeunovića koji se žali na povredu tetive.

Brzonogi veznjak u utorak je bio podvrgnut pregledu magnetskom rezonancom i preporučeno mu je strogo mirovanje u trajanju od 15 dana.

“Bol nije takva da ne bih mogao izdržati trening, ali u tom slučaju bih riskirao puno ozbiljniju povredu, a samim tim i puno dulju pauzu. Žao mi je zbog toga, naravno, ali najvažnije mi je da ozljedu napokon ostavim iza sebe", kazao je Simeunović. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.